» Start » Accessoires en Toebehoren » CableEye kabeltesters

CableEye Testsysteem voor kabel en kabelboom

De CableEye is een testsysteem voor het testen van kabels en kabelbomen. Een veelzijdig, uitbreidbaar, PC gebaseerd diagnostisch en pass / fail-controle systeem. De testsystemen worden gebruikt bij o.a. assemblage, prototyping, productie en kwatiteitscontrole van standaard of aangepaste kabels en kabelbomen. Toegepast in sectoren als entertainment, energie, medische apparatuur, defensie, wetenschappelijke R & D, telecom en meer.

CableEye testers wordt aangedreven door een gebruiksvriendelijke besturingssoftware. Met behulp van kenmerkende, snel te interpreteren kleur-gecodeerde afbeeldingen, identificeert het systeem onmiddellijk, niet alleen wanneer er een fout is, maar ook wat voor soort fout en waar.

Serie: Laagspanning: M2U, M3Z, M4
Voor diagnostiek en testen van GOED / FOUT, zoeken, weergeven, loggen en documenteren: continuïteit (openingen, kortsluitingen, verkeerde bedrading, intermitterende verbindingen).
Afhankelijk van model inclusief weerstand (contact, isolatie, instelbaar) en diodes (oriëntatie, voorwaartse spanning, omgekeerde doorslagspanning).
Maar ook met 4-draads Kelvin-meting en de capaciteitsmeting (Twisted-Pair controle, kabellengte, lengte tot breuk, condensatoren) zijn opties.
Basis: vanaf 128 testpunten en uitbreidbaar tot 2048 testpunten.

Serie: Laagspanning en hoogspanning: HVX
Voor diagnostiek en testen van GOED / FOUT, zoeken, weergeven, loggen en documenteren: continuïteit (openingen, kortsluitingen, verkeerde bedrading, intermitterende verbindingen).
Inclusief weerstand (contact, isolatie, instelbaar) en diodes (oriëntatie, voorwaartse spanning, omgekeerde doorslagspanning).
De 4-draads Kelvin-meting en de capaciteitsmeting (Twisted-Pair controle, kabellengte, lengte tot breuk, condensatoren) zijn opties. Basis: 152-LV/128-HV testpunten, uitbreidbaar tot 1024.katalogus:


? Low Voltage Cable and Harness Test Systems
? HiPot Cable and Harness Test Systems
? Light Director Guided Connector Assembly System
? Connector Board Test Interface Fixtures
? Operating Software
? Automation Capabilities